Medlemmar: 8893 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer Eddie Nketiah lämna Arsenal i sommar?

Ipswich Town jagar Eddie Nketiah

tis 7 maj 2024 kl 19:35

Ipswich Town blev Premier League-klart i helgen. Nu ryktas det att den kommande nykomlingen är på jakt efter Arsenalanfallaren Eddie Nketiah.

Eddie Nketiah har haft en synnerligen tung säsong. Under hösten fick anfallaren hyggligt med speltid - men efter nyår har han mest fått nöta bänk. Och när han spelat har det inte varit någon succé.
24-åringen har inte gjort mål sedan 12 december - och de senaste månaderna har han fått nöja sig med ett par väldigt korta inhopp.
Inte konstigt att det finns transferrykten.

Sedan tidigare har det rapporterats att Crystal Palace gärna ser Nketiah i deras tröja nästa säsong och man tror sig ha ett försprång då han själv gärna stannar i London.
Nu skriver Teamtalk att Premier League-nykomlingen Ipswich Town också vill värva Eddie. Kieran McKenna har tagit The Tractor Boys från League one till högstadivision på två säsonger och nu planerar man för att rusta ett slagkraftigt lag.
Då ses Eddie Nketiah som ett perfekt nyförvärv.

Nketiah skrev på ett nytt femårsavtal med Arsenal sommaren 2022. Det har i media snackats om att The Gunners vill ha allt mellan £30 till £50 miljoner för anfallaren.