Medlemmar: 7675 st.
Visa menyn

Arsenal på jakt efter mittfältare

Silly-season
ons 2 aug 2017 kl 08:54

Det är ESPN som rapporterar om Arsenals intresse för den ivorianska mittfältaren Jean Seri som just nu spelar i Nice. Seri, som är 26 år gammal, har imponerat i Nice sedan han kom till klubben under 2015, från portugisiska Pacos de Ferreira. Arsenal ska ha scoutat honom regelbundet under förra säsongen då Nice slutade på tredjeplats i ligan.

Även Tottenham uppges vara intresserade av mittfältaren, men Arsenal ska enligt källor vara redo att tävla med dem om hans signatur. Dock verkar Seris tillgänglighet bero på hur Nice klarar sig i Champions League-kvalet som spelas nu i augusti. 

/Malin Hägg

Kommentarer

Bild för Mikael Norgren

jag tror inte alls på denna spelare - främst för att han är för liten rent fysiskt (1,65 lång) - vi viker ner oss de stora matcherna med få undantag - nej gå hellre all in på William Carvalho från Sporting Lissabon - framför allt om vi lyckas värva Thomas Lemar som också är en kort speedkula och ingen fysisk bjässe. Att det ska vara så svårt att balansera upp laget vilket det varit i stort sätt sedan Viera slutade. Tyvärr tyder mycket på ännu en fuskbygge-säsong..men fuskbyggen har vunnit ligan förr :) (vågar jag påstå utan större koll)

Bild för daddy dj

Att man är liten är nog inget större bekymmer om man ser hur bra Kante' i Chelsea har lyckats. 168 över havet och 68 kilo segt kött, det handlar om teknik och fart.

Bild för Brattis

Om det hade gått att konservera formen och tajmingen som Ramsey och Xhaka hade i FA-finalen så är jag inte det minsta orolig inför kommande säsong. Om det ska förstärkas på mittfältet så ta in en rutinerad spelare med pondus och fysik som kan avlasta när väl skadorna kommer under hösten. Sen får vi be en bön att trollkarlen Cazorla blir ok igen. COYG

"Once a Gooner Allways a Gooner"