Medlemmar: 8132 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kieran Tierney är redo för spel mot Manchester City.

Skadeläget inför Manchester City

fre 27 aug 2021 kl 14:29

I onsdags blev det äntligen vinst för Arsenal mot West Bromwich i ligacupen. Imorgon är det dags för en ny match men en betydligt tuffare motståndare, nämligen Manchester City. Här är skadeläget i truppen inför matchen.

Hector Bellerin: Höger lår. Hector är nu tillbaka i full träning och är tillgänglig för spel igen efter att ha missat de två senaste matcherna.

Gabriel Magalhães: Höger knä. Efter att ha skadat sig under OS är nu Gabriel tillbaka i träning med laget.

Eddie Nketiah: Höger fotled. Eddie skadade foten i vänskapsmatchen mot Chelsea den 1 augusti. Eddie arbetar hårt med det medicinska teamet och siktar på att vara tillbaka i träning i början av september.

Thomas Partey: Höger fotled. Thomas ådrog sig en ledbandsskada i höger fotled under vänskapsmatchen mot Chelsea den 1 augusti. Thomas arbetar hårt med det medicinska teamet och siktar på att vara tillbaka i träning med truppen nästa vecka.

Ben White: Mittbacken testade positivt för Covid-19 och har därav missat de två senaste matcherna. Bens hälsa och kondition kommer att ses över kontinuerligt inför lördagen.

Bukayo Saka: Höger knä. Bukayo är i full träning och är tillgänglig för spel efter att ha skadat knäet under onsdagens match.

Kieran Tierney: Vänsterbacken är tillbaka i full träning och är uttagningsbar efter att ha lidit av kramper i låret under söndagens match mot Chelsea.

Alex Runarsson: Alex är nu tillbaka i full träning och tillgänglig för spel efter att ha testat positivt för Covid-19.

Willian: Brassen testade positivt för Covid-19 och har missat de tre senaste matcherna. Willian mår bra och är nu tillbaka i träning.