Det blev ett trist slut på EM för Kieran Tierney som fick bäras ut på bår.

Så har det gått för Arsenalspelarna i EM

mån 24 jun 2024 kl 07:48

Andra omgången i EM är färdigspelad och vi fick bland annat se en assist av Oleksandr Zinchenko men tyvärr även ännu en skada på Kieran Tierney.

Kai Havertz, Tyskland: Fick återigen förtroendet från start och hade ett riktigt vasst avslut i början av matchen som Ungerns målvakt räddade till hörna. Kai Havertz fick 58 minuter på planen, där Tyskland vann med 2-0.

Kieran Tierney, Skottland: Det blev en dyster match för Kieran Tierney då han i den 61 minuten fick bäras ut på bår efter att ha skadat baksida lår i en duell. Det kommer inte bli något mer spel i detta mästerskap för honom. Matchen mellan Skottland och Schweiz slutade 1-1.

David Raya, Spanien: Satt återigen på bänken när Spanien besegrade Italien med 1-0.

Jorginho, Italien: Startade matchen mot Spanien men blev utbytt i paus.

Jakub Kiwior, Polen: Spelade hela matchen i Polens backlinje i förlusten mot Österrike som slutade 1-3.

Bukayo Saka, England: Startade i matchen mot Danmark och fick 69 minuter innan han blev utbytt. Matchen slutade 1-1.

Declan Rice, England: Spelade alla minuter i den oavgjorda matchen mot Danmark.

Aaron Ramsdale, England: Satt på bänken under hela matchen.

Oleksandr Zinchenko, Ukraina: Spelade hela matchen när Ukraina vann med 2-1 mot Slovakien och därmed tog sin första seger i gruppspelet. Oleksandr Zinchenko stod för en klockren assist fram till kvitteringsmålet.

Leandro Trossard, Belgien: Började matchen på bänken och blev sedan inbytt i 56 minuten. Belgien vann mot Rumänien med 2-0.

William Saliba, Frankrike: Återfanns även denna match i mittlåset för sitt Frankrike mot Nederländerna som slutade 0-0.

Inför tredje och sista omgången i gruppspelet är Tyskland och Spanien redan klara för avancemang, Polen är utslagna, övriga länder där vi hittar spelare från Arsenal har fortsatt chans att knipa en plats i åttondelsfinalerna.