Medlemmar: 7780 st.
Visa menyn

Fabregas till Arsenal?

lör 23 aug 2003 kl 02:13

Den sextonåriga spanska talangen Cesc Fabregas ser ut att kunna skriva på för Arsenal. Något som man inte gillar i FC Barcelona.

Cesc anses vara en av de största talangerna i Spanien på många år. Han är fostrats i FC Barcelona men då det i Spanien inte är tillåtet att skriva kontrakt med spelare under 18 år ser han nu ut att kunna skriva på för Arsenal.

Arsenal fick tips om hans potential och man imponerades stort när man var och tittade på den unga mittfältaren. För tillfället befinner han sig i Finland där han deltar i U17-VM men man tror att han inom kort kommer bege sig till England och skriva under ett sexårskontrakt.

FC Barcelona är inte nöjda med att bli av med denna talang men Arsenal har handlat efter dom regler som finns. Som kompensation för att ha fostrat Cesc förväntas FC Barcelona få £200 000. Man kan dra likheter mellan denna eventuella övergång och den Anelka gjorde från PSG 1997. Anelka köptes då in för £500 000 och såldes senare för £23 000 000 till Real Madrid.

Personligen gillar jag dessa köp (om det nu blir av). Köp en färdig talang för en billig penning, sedan är det bara hoppas att utvecklingen fortlöper. Ser redan Senderos och Cesc förgylla Arsenal i framtiden.