Medlemmar: 8063 st.
Visa menyn

FA granskar igen

mån 22 sep 2003 kl 20:42

FA ska granska Arsenalspelarnas beteende under och efter söndagens match. Vem hade kunnat tro det?

FA alias Kangaroo Court alias Fergies Official Fan Club publicerade under måndagen följande meddelande:

FA kan bekräfta att förbundet har fått domaren Steve Bennetts matchrapport från gårdagens möte mellan Manchester United och Arsenal. FA bekräftar också att man emottagit videoband från matchen.

Som ett resultat av detta kommer nu FA i detalj granska videobanden och det kommer att få högsta prioritet. FA har också begärt att få videoband med olika incidenter från andra kameravinklar.

Fotbollsförbundet kommer att granska spelarnas uppträdande under matchen och i scenerna som följde slutsignalen. FA kommer med ytterligare uttalanden så fort den här processen är avklarad.

Observera att FA inte nämner att det särskilt är Arsenal som kommer att granskas, men att det är just Arsenalspelarnas uppträdande som förbundet ska syna extra noga kan till och med en femåring räkna ut.

Det är naturligtvis inte bra om Arsenal drabbas av avstängningar och visst kan man kritisera spelarnas uppträdande, men jag tycker ändå att Keown ska hyllas. Hade han betett sig på det här viset mot vilket annat lag som helst hade nog de flesta med mig fördömt agerandet. Men nu var det Ruud van Nistelrooy som hånades och är det någon spelare som ska hånas så är det holländaren.

Keown och Ruud har dessutom varit på varandra ett antal gånger de senaste matcherna, så Keowns reaktion berodde nog inte bara på söndagens match.