Medlemmar: 7776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blev ett bittert slut på säsongen, men mycket att se fram emot.

See you next season

mån 22 maj 2006 kl 19:12

Efter man smält allt som hänt dessa veckor så börjar livet gå tillbaka till det normala.

Visst vi förlorade finalen i den finaste av alla cuper, men ingen kan säga att vi förlorade utan flaggan i topp. Med tanke på starten och att vi gjorde det första målet så fanns ju spänningen där hela tiden tills en svensk blev inbytt, själv hade man ju gärna sett våran svensk fått denna avgörande roll.
Själv åkte jag ner på vinst eller förlust till Paris men blev lottlös när det gällde biljett, men fick till trots några härliga dagar i denna vackra stad. Stort minus måste väl dock vara otroligt dyra öl priser, jag menar 60 kr för en stor öl, hallå rån...

Nu inväntar man schemat för säsongen 2006/07 på mäktiga Emirates Stadium, men innan den så står ett VM, där vi har ca 14 spelare från vårt kära Arsenal på plats i Tyskland. Hoppas även att några kommer att försöka få biljetter till Dennis Bergkamps testemonial lördag den 22 juli, vilket också blir invigningen av den ståtliga arenan.

Jag förstår att många av er pustar ut nu när Henry skrivit på sitt fyraårskontrakt och förmodligen avslutar sin karriär hos the Gunners. Men man undra verkligen om dessa summor stämmer som vissa spanska klubbar var berädda att betala för honom. Kan ni tänka er vad man kan köpa för 700 miljoner kr, jag bara tänker tanken.
Jag skulle aldrig vilja bli av med killen även om jag tycker att 700 miljoner är väldigt mycket pengar...

Up the Gooners and see you next season........