Medlemmar: 8073 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Toure har börjat hitta formen igen.

Revansch mot Hull?

fre 16 jan 2009 kl 21:10

Det var mycket neråt efter förlusten hemma mot Hull i höstas. Nu är det retur på KC stadium. Ombytta roller?

Arsenals 2-1 förlust hemma mot Hull i höstas glöms inte bort i första taget och efter att ha dalat i tabellen som en effekt av flera dåliga resultat är det dags för revansch. Arsenal har knappast råd med flera tabbar för att sluta fyra i tabellen med tanke på Aston Villas och Evertons form i ligan.

Vi kommer troligen till spel med samma elva som sist mot Bolton, vilket innebär att Djorou och Touré bildar mittbackspar i Silvestres och Gallas frånvaro. Djorou tycker jag har sett stabil ut och Touré verkar börja hitta tillbaka till sitt gamla jag. Sagna och Clichy ger inga bekymmer.

Mittfältet saknar en del kreativitet när vi endast har Nasri som kan vara lite finurlig då och då. Eboue, Denilson och Diaby är duktiga fotbollspelare men saknar det som kunde gjort oss till ett topplag.
Förstärkning sökes till en billig penning tack.

Adebayor och van Persie på topp. Adebayor har hamnat i en svacka, men han har lite av den där Henry-kvalitén att det helt plötsligt dyker upp något. Han behöver inte alltid jobba för målen på samma sätt som jag tycker van Persie får göra. Van Persie har skött sig utmärkt på sistone och man önskar bara att han fått sätta dit lite fler bollar.

Hull har som alla förväntat sig fått en riktigt dålig period och börjat falla som en sten i tabellen. De har släppt in flest mål i serien och när målskyttet sviker så är risken att de tappar än fortare och Coca-Cola-ligan börjar nafsa efter dem. Sju poäng ner till Sp*rs under strecket kan gå fort.

Vi har några knappa segrar mot Portsmouth och Bolton i bagaget där spelet knappast övertygat, men vad vi behöver är poäng och då bryr i alla fall inte jag mig särskilt mycket om hur det ser ut.