Medlemmar: 8074 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Championship nästa för Randall.

Randall lånas ut till Derby

ons 22 jul 2009 kl 09:58

Mark Randall, som i ett par säsonger har stått på gränsen till A-laget lånas troligen ut till Derby.

19-årige Randall har länge setts som en stor talang, men har inte riktigt kunnat ta det sista steget till att bli en A-lagsspelare. Han har spelat en del i Carling Cup och har även gjort ett par inhopp i Premier League, och var under säsongen 2007/2008 ett tag utlånad till Burnley utan att göra någon direkt succé.
Där blev det tio matcher och inga mål. Nu ser det alltså ut att bli utlåning till Derby som spelar i The Championship, och lånet beskrivs som "long-term" vilket jag förutsätter att det betyder hela säsongen. Han har redan hunnit spela en match för dem, det gjorde han när Derby mötte League Two-laget Yeovil Town (Yeovil uttalas "jåovill", för övrigt och inte, som kan kan tro, "jeåvill" - engelska är inte alltid ett helt logiskt språk) och vann med 2-0.

Klubbarna är överens om lånet, det återstår bara för Randall och Derby att komma fram till ett avtal. Sedan återstår att se om Randall någonsin kommer tillbaka till Arsenal - personligen tvivlar jag, jag tror helt enkelt inte att Randall har det som krävs för att spela i Premier League.