Medlemmar: 8077 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Veckans färdmedel kan bli buss. Är du sugen?

Buss till London?

mån 19 apr 2010 kl 14:38

Flygplanen står stilla, och Arsenal Sweden-medlemmen Rickard Mikaelsson undersöker möjligheterna att ta bussen till England.

Vulkanaskan ställer till det på många sätt. Alla som hade planer på att åka till London får vackert vänta på att något ska hända. Eller? Arsenal Sweden-medlemmen Rickard Mikaelsson har tagit saken i egna händer och om intresse finns så kommer han att ordna en buss som kör från Stockholm.

Rickard har i denna tråd på forumet skrivit om sina planer. Ni som är medlemmar i Arsenal Sweden kan gå in där och anmäla ert intresse, är ni inte det kan ni kontakta Rickard direkt enligt nedan:

Privat e-mail: rickard_mikaelsson@hotmail.com
Mobil: 070-5390405
Jobb: 013-281582

Så här skriver Rickard själv:

"På grund av problemen för flygtrafiken i Europa vill jag undersöka intresset av att hyra en buss för transport till London och helgens möte mellan Arsenal och Manchester City. Detta förslag är fortfarande på idéstadiet men om vi är tillräckligt många kan det vara en lösning på vårt gemensamma problem. Frågan är nu hur många som är intresserade av att undersöka en sådan lösning?

Förslaget är att bussen skulle utgå från Stockholm och sedan ta en av två sträckningar ner genom landet. Antingen E4:an ner till Malmö eller då via Göteborg ner till Malmö. Resande får i sådana fall ta sig till någon punkt på resvägen där bussen kan plocka upp. Hur vi tar oss över till England är inte bestämt men det finns några olika alternativ.

Jag har inte undersökt detta närmare men restiden bör ligga på runt 24 timmar. Vi skulle därför behöva åka på torsdag kväll från Stockholm. Resa tillbaka inleds tidigt söndag morgon.

Vi är sex personer i det sällskap som jag reser med och trots att vi fortfarande hoppas på flyget så vill vi öppna en diskussion om möjliga alternativ. Om vi är tillräckligt många kan det gå att lösa på detta sätt.

Så, hur många skulle kunna vara intresserad. Inget är bindande än så länge utan jag pejlar bara av intresset."

Är ni intresserade så hör av er till Rickard så fort som möjligt!