Medlemmar: 7768 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Fabianski förväntas starta i Österrike.

Inför: SC Neusiedl 1919 - Arsenal

tis 27 jul 2010 kl 03:05

Nu är det äntligen dags för den tredje träningsmatchen sedan försäsongen tog fart hemma i London. Nu är det österrikiska SC Neusiedl 1919 som får stå för motståndet.

För tredje matchen i rad kliver våra Arsenal-spelare ut på plan med förhoppningen att göra en så bra insats som möjligt inför ögonen på Wenger. Det är dags för den tredje träningsmatchen den här säsongen och nu har turen kommit till laget med det smått lustiga lagnamnet SC Neusiedl 1919.

SC Neusiedl 1919 bör inte bli en alltför svår nöt att knäcka och förhoppningsvis gör vi många mål på köpet. Mer om SC Neusiedl finner ni längre ner i dagens inför-rapport.

Arsenals träningsläger nere i Österrike går långsamt mot sitt slut då det snart är dags att skjuta startskottet för Emirates Cup.
Men just nu är det SC Neusiedl 1919 som skall besegras. Förhoppningsvis får vi se många imponerande insatser i morgondagens match. Och visst bör vi vinna den enkelt!

SPELPLATS

Plats: Sportzentrum Neusiedl
Tid: 19.00. Tävling: Försäsong
Matchodds från Nordicbet: Man kan tyvärr inte spela på den här matchen.
TV-sänding: Arsenal TV Online

SKADE- OCH AVSTÄNGNINGSLÄGET

ARSENAL: Arsenals skadelista brukar normalt sett vara väldigt lång. Som tur är så är det inte så lång idag. Denilson vårdas fortfarande hemma i London för sina ljumskproblem och Ramsey är precis som tidigare långtidsskadad. Några andra namn har som tur är inte tillkommit sedan senaste matchen mot SK Sturm Graz.

SC Neusiedl 1919: SC Neusiedl 1919 skall vara helt skadefritt.

STATISTIK

Arsenal har aldrig tidigare mött SC Neusiedl 1919. Det kan dock bero på att de spelar i den österrikiska tredjedivisionen. Förra säsongen lyckades man knipa en finfin sjundeplats. Vann gjorde FC Waidhofen/Ybbs, som för övrigt kom 11 poäng före SC Neusiedl 1919.

SC Neusiedl 1919 har dock spelat så lågt som i den österrikiska femtedivisionen. Det gjorde man säsongen 1988/1989. Samma säsong då Arsenal vann den där rysaren på Anfield. Laget har dock också spelat i förstadivisionen. Det gjorde man 1982/1983. Den säsongen lyckades man med nöd och näppe hålla
sig kvar i högstaligan. Sedan dess har dock allting gått utåt och idag hittar man dem som sagt i den österrikiska tredjedivisionen.

Den största vinsten SC Neusiedl 1919 lyckats skrapa ihop var en 10-0-seger mot SC Wiesen 2004/2005.

TROLIGA STARTELVOR

ARSENAL
Målvakt: Fabianski.
Försvar: Nordtveit/Eboue - Djourou - Vermaelen - Gibbs
Mittfält: Wilshere - Frimpong - Nasri
Anfall: Walcott - Chamakh - Arshavin
Avbytare: Koscielny, Sagna, Clichy, Szczesny, Almunia, Nordtveit, Eboue, Rosicky, Traore, Eastmond, Vela, Henderson, Lansbury, Emmanuel-Thomas.

SC NEUSIEDL 1919
Målvakt: Summer
Försvar: Gangl, Seywerth, Denk, Horvath.
Mittfält: Bauer, C. Kienzl, Salamon, Wendelin.
Anfall: Bruck, Skripec.
Avbytare: Kaiser, Dombi, Bagoly, Macho, Windisch, Silberbauer, P. KIenzl, Koller, Linshalm, Pethö.