Medlemmar: 8084 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wilshere har en del att förklara.

Wilshere gripen av polis

sön 29 aug 2010 kl 20:44

Jack Wilshere blev natten till söndagen gripen av polis i London. Detta efter att han var inblandad i ett bråk.

Wilshere, som hoppade in i slutskedet av matchen mellan Blackburn och Arsenal tidigare på dagen, blev tillsammans med tre andra män gripna sedan en kvinna och en man blivit misshandlade.

Wilsheres talespersoner har under kvällen kommit med ett uttalande:
- Jack Wilshere blev arresterad av polis under natten efter ett bråk, men blev senare frilsläppt mot borgen. Polisen har klargjort att han är ett viktigt vittne till incidenten och spelade rollen som fredsmäklare. Det är osannolikt att han kommer att åtalas för det inträffade. Jack kommer att samarbeta med polisen under deras utredning.

En talesman för Londonpolisen gav foljande rapport:
- Polis tillkallades cirka kl 2.45 på söndagsmorgonen sedan ett larm inkommit om en misshandel på Kensington High Street. Polis och ambulanspersonal fann en man och en kvinna med skador. Kvinnan hade brutit armbågen och mannen hade en lindrig ansiktsskada. Polismännen stoppade därefter en bil och grep fyra män, som är misstänkta för misshandel. De togs till polisstationen i västra London och släpptes senare mot borgen. De ska återvända i mitten av oktober för ytterligare förhör.

Arsenal har ännu inte kommit med något uttalande om det inträffade.

Källa: The Guardian