Medlemmar: 7751 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Spela hos Unibet och få en Arsenaltröja.

Arsenal Sweden ingår avtal med Unibet

lör 2 okt 2010 kl 12:48

Arsenal Sweden har ingått ett samarbetsavtal med Unibet, framröstad som Europas bästa spelsajt 3 år i rad! Ett avtal där alla är vinnare!

Samarbetet innebär att du som medlem får unika erbjudanden av Unibet under denna säsong av Premier League och förhoppningsvis också under kommande säsonger. Det ställs inga krav på dig som medlem men om du gillar att spela kan du hjälpa till att dra in pengar till Arsenal Sweden genom att spela hos Unibet! På så sätt blir vi alla vinnare även om vi förlorar eftersom alla Arsenal Swedens resurser kommer medlemmarna till gagn!

Det finns 2 olika erbjudanden från Unibet just nu, beroende på om du är kund eller inte:

Nya kunder:
Spela för 300 kronor och du får en Arsenal matchtröja (2010/2011). Erbjudandet gäller så länge lagret räcker! Klicka här! (Du måste vara medlem i Arsenal Sweden och inloggad för att komma åt denna sida!)

Det är mycket viktigt att du registrerar dig genom denna sida och den länk som finns där, annars blir du inte "taggad" som Arsenal Sweden spelare och missar alla erbjudanden - dessutom får Arsenal Sweden inga intäkter.Var noga med att läsa "Regler & Villkor" på Unibets startsida så du ser i detalj vad som gäller! Och du måste naturligtvis vara över 18 år.

Befintliga kunder:

Spela riskfritt på Premier League för upp till 300 kronor! Gäller ditt första spel och du måste skicka in ditt användarnummer hos Unibet till leif.klingemo@arsenal.se och vänta på bekräftelse att du är med i kampanjen.

Uppdaterad spelinformation:

Ni kommer hela tiden hitta uppdaterad information om samarbetet med Unibet under en ny forum-tråd som heter just Unibet. I huvudsak är det spelambassadör Leif Klingemo som svarar på frågor och lägger upp information.

Tanken är att utveckla detta samarbete med Unibet så att du som medlem får så mycket nytta av det som möjligt. Vi börjar dock lite försiktigt och ser till att alla blir registrerade på rätt sätt!

LEIF KLINGEMO, Spelambassadör Arsenal Sweden