Medlemmar: 7751 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

van Persie var med och sköt Arsenal vidare i CL.

Van Persie redo för Barcelona

tor 9 dec 2010 kl 11:48

Den 17 December lottas åttondelsfinalerna i champions league. Många hoppas säkerligen på en Tysklandsresa, men Van Persie menar annat.

Arsenal lyckades med det som alla väntade sig. Genom att slå Partizan Belgrad slog man fast sin andraplats och därmed vidare avancemang. När nästa steg skall lottas står det klart att Arsenal kommer få möta Schalke 04, Bayern München, Barcelona eller Real Madrid.
- Det är 50/50 vilket land vi kommer få besöka. Ni journalister tror att vi hoppas på Tyskland, men det är ingen nödvändighet för oss, sade Wenger efter matchen.

Nu får tränare Wenger medhåll från Robin Van Persie. Holländaren öppnade gårdagens målskytte. Ett mål som var hans första på 7 månader i Arsenaltröjan.
- Allt handlar om att tro på sig självt. Vi kommer vara redo för alla motstånd. Blir det Barcelona kommer vi vara redo att möta Barcelona. Om du frågar mig om jag vill till Spanien eller Tyskland så vet jag inte. Allt handlar om att man skall ha de bästa spelarna tillgängliga, menar Van Persie.