Medlemmar: 7762 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Arsenal Sweden intar London - igen.

Information - medlemsresa 2011

tor 20 jan 2011 kl 19:56

Ikväll klockan 19.00 gäller det att vara redo. Då kan ni anmäla er till årets första medlemsresa. 

Det är snabba puckar nu. I går fick vi alla detaljer på plats och idag (fredagen den 21 januari) klockan 19.00 kan ni anmäla er till medlemsresan.

Här är alla förutsättningarna:

Resan går av stapeln 1-6 februari 2011 och innefattar hemmamatchen mot Everton (1/2) och bortamötet med Newcastle (5/2).
Arsenal Sweden fixar hotell, transport med tåg till Newcastle, matchbiljetter, rundtur med legendar på Emirates Stadium - och reseledare från supporterklubben.
Var och en bokar och betalar sitt eget flyg.
Priset för resan är 5000 kronor.

Arsenal Sweden har 20 platser till förfogande - och det kommer att vara först-till-kvarn som gäller. Intresseanmälningarna gäller inte. De ville vi bara ha in för att se om intresse fanns då resan annonserades så tätt inpå avresedatum.

Vi kommer att bo på hotell Lancaster Hall - som ligger mellan Marble Arch och Lancaster Gate. Det är ett trestjärnigt hotell och frukost ingår i priset.
Vi har tillgång till tio stycken twinrooms. Om de reser själv så kommer du att paras ihop med annan resenär.
Några andra rumstyper finns inte.

Onsdag, torsdag eller fredag kommer vi ha gå en Legends Tour på Emirates Stadium och sedan ha en pubkväll med frågesport. När detta är spikat kommer det att meddelas till de som åker med.

Tåget till Newcastle avgår på lördag morgon klockan 10.00 och amländer 13.02. Hemresa är 19.00 och vi är i London strax efter 22.

Så här går bokningen till:
Klockan 19.00 imorgon (dvs fredag) kommer vi att lägga ut en nyhet där anmälningsdetaljerna släpps. Det fungerar så att du snabbt som ögat skickar ett mejl till den adress som offentliggörs i nyheten med denna information på de medlemmar som du anmäler:
Namn:
Adress:
Medlemsnummer:
Vi meddelar under kvällen vilka som kommit med - och då ska ni direkt betala in de 5000 kronorna på klubbens plusgiro 33 18 69-8.
Vi kör med 18 års åldergräns om man inte reser i målsmans sällskap.

Har ni frågor är det bara att kontakta mig på mejladressen nedan.