Medlemmar: 8088 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Efter det fina starten har Chamakh tappat det på slutet.

Chamakh: Jag har tappat spetsen

tis 15 feb 2011 kl 14:54

Marouane Chamakh var till en början mannen som såg till att Arsenals målskörd hölls vid liv, numera är han petad. Varför har det gått utför?

Marockanen Marouane Chamakh anslöt i somras från Bordeaux som bosmanfall. När Robin Van Persie och Nicklas Bendter tillbringade sin fotbollsverksamhet i rehabrummet så var nyförvärvet Chamakh given i startelvan. Och Chamakh presterade så pass bra att många såg han som årets värvning i hela ligan. Men i slutet har det gått sämre och Chamakh har många gånger fått stå bakom såväl Van Persie som Bendtner, såhär säger marockanen om utvecklingen.
- I början av januari kände jag att jag tappat spetsen i mitt spel. Det positiva är att jag fått vila samtidigt som laget spelar väldigt bra. Jag hoppas få spela igen, men det blir nog snarare i mars än i februari.

- Men jag är här för att lära mig och acklimatisera mig till den engelska fotbollen. Jag vet min status nu när Van Persie kommit tillbaka. Då är jag en avbytare, och dessutom är Bendtner också avbytare.

KÄLLA: Sky Sports