Medlemmar: 7768 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nu finns lediga biljetter.

Extra biljetter tillgängliga

mån 8 aug 2011 kl 22:26

Du som är sugen på att åka till London i säsongupptakten ska klicka in dig på denna nyhet - för Arsenal Sweden har ett par biljetter extra till salu.

Vi börjar med hemmamötet med Liverpool (20 augusti, kick off 12:45 engelsk tid). Alla ni 61 som sökta har blivit tilldelade biljett. Dessa har skickats ut och bör vara hos er inom de närmsta dagarna.
Nu visade det sig att Arsenal skickade 62 biljetter så vi har en över.
Den (observera att vi bara säljer biljetter till befintliga medlemmar) som är intresserad av denna biljett, som kostar 850 kronor - hör av er via mejl till jocke.lander@arsenal.se. Först till kvarn-principen tillämpas.
BILJETTEN ÄR SÅLD

Sedan har klubben fått två återbud till säsongens andra hemmamatch i ligan mot Swansea (lördagen den 10 september, kick off 15.00 engelsk tid).
Därför finns två biljetter till salu till denna match.
Observera att du som är intresserad av denna match och är själv kan få stå tillbaka om det visar sig att två medlemmar som är intresserade söker.
Mejla jocke.lander@arsenal.se om ni är intresserade.
BILJETTERNA ÄR SÅLDA

Ni som vill åka och se Bolton hemma kan fortfarande söka biljett. Arsenal Sweden har ansökt om 60 biljetter och 45 är bokade (vi har ännu inte blivit tilldelade biljetter av Arsenal).
Vill du ställa dig i kön så kan du (alla medlemskategorier) köpa online på Arsenal.se.

Det går från och med nu även bra att ansöka till matchen mot Sunderland (15 oktober) online för guld- och silvermedlemmar. Matchen öppnar för bronsmedlemmar 10 augusti.