Medlemmar: 7762 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Arsenal Sweden goes app.

Smartphone-app ska lanseras

tor 8 sep 2011 kl 16:51

Arsenal Sweden fortsätter att expandera - nu planerar klubben att lansera en smartphone-app. Då vill vi ha dina åsikter om vad den ska innehålla.

Allt fler skaffar sin en smartphone - och då ska självklart Arsenal Sweden vara närvarande i den nya digitala värld som växer fram.
Föreningens styrelse är enig att detta är en självklar satsning.
- Vi är övertygade om att det är rätt att satsa på en app. Det blir ytterligare en service för alla som vill läsa initierade texter om Arsenal på svenska, men som kanske inte alltid har tillgång till en dator. Appen ska givetvis inte ersätta Arsenal.se, utan den blir ett komplement till sajten, säger ordföranden Axel Asplund.

I veckan träffade klubbens representanter samarbetspartnern Ord & Bild i Karlstad för att lägga upp riktlinjerna.
Men vi vill att du som medlem ska få chansen att påverka appens innehåll.
Därför startar vi nu en forumtråd där du kan lämna förslag på vilka funktioner som ska finnas med.

Vi har själva tänkt oss att den ska innehålla senast nytt från Arsenal och Arsenal Sweden, och spelschema. Sedan tycker vi att den ska vara ett alternativ när man inte är i närheten av en dator eller på resande fot. Guider till den lokala verksamheten och London ser vi som en del av innehållet.

Appen ska när den är klar kunna köpas via Androidmarket och Appstore. Den kommer inte att vara gratis, men hur mycket den ska kosta har vi ännu inte bestämt.

Deadline för synpunkter kommer att vara 18 september. Efter det sammanställer vi det som ni har bidragit med och då kommer appen att börja byggas.
Vi har planerat att releasedatum ska vara 1 november 2011.