Medlemmar: 8105 st.
Visa menyn

Podcast 4: Champions League-start

sön 18 sep 2011 kl 17:46

Arsenal Swedens podcast rullar vidare och ikväll har vi med oss hela tre gäster som diskuterar Arsenals Champions League-start, klubbens nyförvärv och gårdagens snöpliga förlust. Häng med!

Det har varit en händelserik vecka för Arsenal med en tuff Champions League-start mot Borussia Dortmund, många intervjuer med klubbens nyförvärv och en ledsam förlust mot bottenlaget Blackburn Rovers. Allt detta och lite till tas upp i fjärde avsnittet av Arsenal Swedens veckoliga podcast.

Med oss den här veckan har vi styrelsemedlemmarna Stefan Eriksson och Axel Asplund samt verksamhetschefen Jocke Lander som även var med förra veckan. Programledare är Kristonel Elwe och i dagens avsnitt som är en halvtimma lång bjuds det på många intressanta åsikter kring både spelare, Arsène Wenger och klubbens närmsta framtid.

Missa inte kvällens podcast, utan sätt er ner i lugn och ro och lyssna och njut! Ni kommer inte att ångra det.

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen kristonel.elwe@arsenal.se, axel.asplund@arsenal.se eller jocke.lander@arsenal.se