Medlemmar: 7780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

RvP sänkte Sunderland med sina två mål.

Colback: Arsenal bättre än Chelsea

mån 17 okt 2011 kl 14:43

Arsenal hade det tufft mot Sunderland, men vann. Gästernas mittfältare Jack Colback var riktigt imponerad och tyckte The Gunners spelade bättre än Chelsea.

Arsenal har fått uppleva sin värsta säsongsstart på över femtio år och redan hunnit förlora hela fyra gånger. Ändå imponerade The Gunners mycket mer på unge Sunderland-mittfältaren Jack Colback än Chelsea som han spelade emot förra månaden.
Det var den 10 september som Sunderland mötte Chelsea hemma på Stadium of Light. The Blues lyckades vinna matchen, men det var en knapp seger där slutresultatet skrevs till 2-1. Ett motstånd som enligt Colback var enklare att spela emot än Arsenal:
- Vi mötte Chelsea på hemmaplan, men jag tycker inte de passade runt bollen lika fort som Arsenal.

Colback fortsätter:
- Arsenal spelar över hela planen och de försöker rotera konstant. Du får knappt någon chans att återhämta dig. Medan det är riktigt tufft och kräver hårt arbete är det just de här matcherna man vill spela i och det är en fantastisk erfarenhet för mig att få vara med och spela i dessa matcher.

Den unge engelsmannen avslöjar även vad för taktik Sunderland-tränaren Steve Bruce hade inför gårdagens match:
- Det var en förfärlig start för oss. Tränaren sade åt oss att Arsenal går igenom en tuff period och ville få oss att försöka tysta publiken. Tyvärr lyckades vi inte göra det.Vi visade en fantastisk laganda, men det är väldigt snöpligt att vi inte tog med oss någonting efter all vår ansträngning.

Källa: Sky Sports