Medlemmar: 8092 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Redknapp tycker Szczesny snackar för mycket.

Redknapp irriterad på Szczesny

lör 17 mar 2012 kl 16:02

Wojciech Szczesny har varit frispråkig på sistone och pratat om både Chelsea och Tottenham. Nu har Harry Redknapp tröttnat och går till attack mot Arsenal-keepern.

Efter hemmasegern mot AC Milan gick Szczesny ut i en intervju och vägrade att säga Tottenham, utan kallade dem istället för "det andra laget från norra London". Efter senaste ligasegern mot Newcastle var han ännu en gång i hetluften då han pratade om att Arsenal "kommer att ta Tottenham".
Det är många som tröttnat på Arsenal-målvaktens snack och idag gick Harry Redknapp till attack på sin sedvanliga presskonferens:
- Säger Szczesny att han kommer att överta Tottenham? Oh yeah, yeah, han säger en hel del saker den där Szczesny, eller hur?
- Jag är ett stort fan av honom. Han är en fantastisk målvakt och kan mycket väl bli en av Premier Leagues bästa målvakter, men pratar han inte lite för mycket?

En irriterad Redknapp fortsätter:
- Häromdagen attackerade han Chelsea och Gud vet vem mer. Som sagt är han en fantastisk målvakt, men han borde fortsätta det han gör som bäst. Jag gillar det inte, det finns ingen nytta för det, bara fortsätt spela och prata om ditt eget lag.