Medlemmar: 8092 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Szczesny vill vinna titlar med Arsenal.

Szczesny lämnar inte utan vinster

mån 16 apr 2012 kl 10:45

Wojciech Szczesny kommer att stanna i Arsenal - i alla tills vi vunnit en pokal. "Jag kan inte se mig själv spela någon annanstans än i Arsenal", säger polacken.

Vår polske målvakt blev tillfrågad av en journalist om han inte hade högre ambitioner än att sluta på en tredje plats i ligan.
Szczesny svarade att han självklart hade det men istället för att mata media med rykten om att han vill lämna förklarar han att han inte tänker vinna något med någon annan klubb än Arsenal.
- Jag kan inte se mig själv spela någon annanstans än i Arsenal. Jag går ingenstans förrän vi vunnit något. Det har gått sju år sedan Arsenal tog hem en pokal och det kommer inte att förändras denna säsongen, men nästa? Vem vet? Jag tittar på mig själv i spegeln och tänker: Wow, jag är enbart intresserad av att vinna pokaler med Arsenal! Jag vill vara en del utav ett lag som bevisat för fansen att våra svåra tider är över. Jag tänker inte lämna förrän jag har uppnått detta.

Szczesny har utan tvekan etablerat sig som Arsenals nummer 1 sen förra säsongen och har stått för ett par fantastiska räddningar under säsongen.

DANIEL TANGBERG