Medlemmar: 8107 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenalpubliken kunde glatt välkomna Jack Wilshere tillbaka mot QPR.

Wilshere om comebacken

mån 29 okt 2012 kl 09:34

Jack Wilshere som mot QPR gjorde sin första match på över ett år efter att ha varit skadad kände precis som oss supportrar en enorm glädje efter comebacken. 

När Arsenal slog QPR med 1-0 på Emirates Stadium i lördags gjorde 20-årige Jack Wilshere comeback efter att ha varit borta från spel med knä- och fotskador sedan sommaren 2011. Trots hans långa frånvaro var han en utav planens absolut bästa spelare och han tilldelades "man-of-the-match" efteråt för sitt fantastiska spel på mittfältet.
- Det var härligt att få de första sjuttio minuterna inför publiken på Emirates, berättade en glad Jack Wilshere för SKY efter matchen.
- Det har varit en lång resa men jag är tillbaka nu. Arsenal supportrarna har alltid varit ett bra stöd för mig och jag hoppas att de fortsätter ge mig stöd i framtiden.

Den engelska landslagsmannen fortsätter sedan med att prata om sin insats i matchen som han hyllats för världen över.
- Det är mitt spel. Jag kan aldrig förlora det. Det är det som tagit mig hit där jag är idag. Jag måste fortsätta att göra det och jobba hårt på träningarna för att komma tillbaka den nivån som jag vet att jag kan.

Angående att han byttes ut i den 70:e matchminuten istället för Theo Walcott så säger han att det var rätt beslut eftersom han fått krampkänningar ju längre matchen led.
- Wenger pratade med mig på morgonen innan matchen och sade att han skulle kolla med mig hur jag kände efter sextio minuter. Jag började få allt mer kramp efter 60:e så det var bättre att Theo kom in som var fräsch. Om jag ska vara ärlig så gjorde han (Walcott) skillnaden, han tryckte ned QPR allt längre ned i banan vilket ledde till att Mikel Arteta kunde gå framåt och sedan göra det matchavgörande målet.