Medlemmar: 7596 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vi vill visa att vi är ett bra lag, säger Sagna.

Sagna: Vi måste förbättra oss

fre 9 nov 2012 kl 23:20

Bacary Sagna uppmanar sitt lag till att man måste förbättra sig när man möter Fulham på lördagseftermiddagen. "Det kommer att bli en massiv match", säger han till Arsenal Player.

Arsenal har inte direkt gått som tåget på sistone - man ligger parkerade på en sjunde plats i ligan med femton inspelade poäng på tio omgångar. Det är någonting som Sagna långt ifrån är nöjd med, och som vill se en rejäl uppryckning mot Fulham samt visa att man är starka på hemmaplan.
- Det kommer att bli en massiv match mot Fulham. Vi måste bli bättre på hemmaplan. Vi vill visa att vi kan fightas om titeln, och det bästa sättet att göra det först och främst är att vinna hemmamatcherna.

Sagna poängterar att det är viktigt att Arsenal studsar tillbaka på rätt plats efter dom senaste nederlagen.
- Vi vill visa att vi är ett bra lag. Vi vill studsa tillbaka från föregående matcher. Vi spelade oavgjort i tisdags och förlorade mot Manchester United. Vi vill visa att vi är ett bra lag. Vi vill visa att vi är starka och det kommer vi att göra.

Sagna berömmer även lördagens motståndare, och menar att Fulham verkligen har spelat upp sig.
- Fulham har gjort det bra. För fem år sedan, så var dom inte såhär bra. Dom hade ett bra lag och bra spelare, men placeringsmässigt i tabellen, så låg dom inte så högt som dom gör idag. Idag så har dom lika många poäng som vi har, och det kommer att bli en tuff match att spela. Men vi spelar framför våra fans i våran arena och vi vill visa att vi är ett bättre lag.