Medlemmar: 7718 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jack är nöjd med comebacken.

Wilshere känner sig allt bättre

tis 13 nov 2012 kl 16:41

Jack Wilshere är på lördag tillbaka i spel då han avtjänat den avstängning han drog på sig mot United. Han känner sig allt bättre spelmässigt för varje match han deltar i.

Den engelska mittfältaren, Jack Wilshere säger att han själv har överträffat sina förväntningar sedan han återvänt till spel efter sin långtidsskada. I mötet med QPR på Emirates gjorde han sin efterlängtade comeback och har efter det även spelat mot Manchester United på Old Trafford och Schalke i Champions League.
På onsdagskvällen kommer han även att göra comeback för det engelska landslaget då man gästar Sverige och nybyggda Friends Arena för en träningsmatch. 20-åringen är nöjd med sin framfart efter sin comeback och känner sig bättre för för varje match som går.
- Jag är ganska förvånad faktiskt, berättar Jack för Arsenal player. När jag först spelade i U21-laget var jag verkligen "rostig" och jag tror att att alla kunde se det. Alla ville bara vara snälla mot mig när de sade: "Du spelade bra".

- Nu känner jag mig bättre och bättre efter varje match jag spelar och det finns inget ställe att gömma sig på när man spelar på Emirates eller Old Trafford när du spelar inför alla. Du måste ligga på en nivå som gör att du kan prestera så pass bra att du inte gör dina medspelare och supportrar besvikna.
- Mentalt har det varit tufft för du ställer hela tiden frågor till dig själv. Du går till Emirates, du tittar på matcher och tänker "har det gått snabbare"? Jag minns inte att spelet gick så här fort. Kan jag komma tillbaka till den nivån jag var på innan? Men jag känner mig bra nu och förhoppningsvis, med några fler matcher i benen, kan jag komma tillbaka till mitt bästa.