Medlemmar: 7596 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer Benzema till Arsenal i januari?

Real Madrid erbjuder Arsenal Benzema?

mån 14 okt 2013 kl 21:24

Han ryktades vara en av klubbens transfermål i somras. Nu spekulerar engelsk press i att Karim Benzema kan vara aktuell för Arsenal i januarifönstret – i en triangelaffär med Liverpools Luis Suarez.

Karim Benzema har inte kommit igång med målskyttet i Real Madrid än så länge under säsongen. Fransmannen har endast, med hans mått mätt, mäktat med två mål på åtta matcher hittills i ligaspelet. Real Madrid uppges därför rikta blickarna mot England i vad som kan komma att bli en triangelaffär med Arsenal och Liverpool båda inkluderade. De vill uppenbarligen hitta en målskytt som kan ta deras målskytte till en ny nivå.

Real Madrid skulle i så fall vara på jakt efter Liverpools skandalspelare Luis Suarez. För att göra affären möjlig rent ekonomiskt skulle de vara beredda att erbjuda Arsenal just Karim Benzema. Summan som nämns i sammanhanget är 20 miljoner pund, vilket är betydligt lägre än de 40 miljoner pund som de begärde för sin stjärna i somras. Även då vara Arsenal intresserade – men fick nobben av Madrid – klubben.

Januari är fortfarande långt bort, men redan nu har ryktena om spelare tagit fart. Vem vet, kanske tillhör Karim Benzema Arsenal om en inte allt för avlägsen framtid?