Medlemmar: 8105 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nick är sugen på något nytt.

Bendtner vill bort

lör 16 nov 2013 kl 09:48

Bendtner var nära att lämna Arsenal under sommarens transferfönster. Nu säger dansken att han vill lämna klubben, gärna redan i januarifönstret, enligt Skysports.

In i det sista verkade Nicklas Bendtners tid i Arsenal vara över men då klubben inte lyckades få in en ersättare på forwardspositionen under sommarens transferfönster valde man att behålla 25-åringen. Dansken har inte gjort det till någon hemlighet att han var redo att lämna klubben för något nytt.

Anfallaren, som spenderat de två senaste säsongerna på lån till Sunderland respektive Juventus, har fått spendera större delen av hösten på bänken till förmån för Olivier Giroud. Nu verkar han ha tröttnat på tillvaron i Arsenal och pratade under sitt landslagsuppdrag om hans vilja att lämna klubben.
- Jag vill lämna Arsenal. Om det blir i januari får vi vänta och se. Jag kommer att ta ett beslut var jag vill spela efter sportsliga förutsättningar. Pengar, i det här sammanhanget, betyder väldigt lite för mig.

Bendtner är själv trött på spekulationerna kring honom och att ständigt få frågan om hans framtid. När han fick upprepade frågor om sitt klubblag under landslagsuppehållet röt dansken till.
- Jag har sagt att jag inte har några kommentarer om frågor om Arsenal, därför blir jag trött och arg när jag får samma fråga tre gånger.