Medlemmar: 7718 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Kom på matchträff i Halmstad.

Intresseanmälan till Halmstad-träff

mån 25 nov 2013 kl 23:22

Den 8 februari 2014 möter Arsenal Liverpool på Anfield. Då kommer även en megaträff äga rum på Freddie's i Halmstad när Arsenal Sweden och Liverpool Sweden anordnar en gemensam träff. Häng på du med!

Om lite mer än två månader befinner sig förhoppningsvis Arsenal i en glödande jakt på ligatiteln. Då kommer vi även passa på att hålla en av våra största träffar någonsin på västkusten. Fredrik Ljungbergs egna bar Freddie's är nämligen bokad för enbart Arsenal- och Liverpool-supportrar dagen till ära. Är du sugen på att gå på träffen som kommer att erbjuda allt från hemliga gäster till utlottningar av fina priser förutom en oförglömlig kväll? Se då till att redan nu göra en intresseanmäla till träffen i Halmstad-avdelningen av forumet. Skriv helt enkelt upp er i tråden om ni är intresserade. Intresseanmälan är ej bindande.

På träffen i Halmstad den 8 februari kommer bl.a. följande att erbjudas.

  • Det kommer släppas 100 matbiljetter. För summan på ca. 250-300 kronor erbjuds maträtt och en-två öl av Fredrik Ljungbergs egna öl Champion.
  • Utöver det kommer det vara rabatt på Champion-ölen hela kvällen.
  • De som har matbiljetter kommer vara med i stora utlottningarna. Exakt vad som kommer lottas är ej bestämt, men det kommer vara Arsenal-relaterat. Värdet kommer vara på mellan 2000-3000 kr. Freddie's kommer även lotta ut matchbiljetter till en Arsenal-match.
  • Minst 100 eftersläpp-biljetter kommer att släppas efter maten.
  • Personerna med eftersläppsbiljetter kommer få vara med om ännu fler utlottningar.
  • Det är planerat att en Arsenal-profil kommer befinna sig i på träffen och en Q&A kommer i sådana fall hållas.
  • Viasat Fotboll kommer troligtvis vara med på träffen och filma den.

Det här är bara några av de många saker som händer den 8 februari. Se till att intresseanmäla dig du med!