Medlemmar: 7675 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Aaron Ramsey lovar att inte underskatta Hull i finalen av FA-cupen.

Ramsey: "Vi gjorde vårt jobb"

mån 21 apr 2014 kl 11:00

Aaron Ramsey hyllade Arsenal för att ha gjort ett professionellt jobb mot Hull City på söndagen.

Den walesiska mittfältaren var drivkraften i Arsenals 3-0 vinst på KC Stadium efter att ha gjort första målet och hade en roll i Lukas Podolskis två mål.
- Jag tyckte det var ett väldigt proffsigt uppträdande från killarna, säger Ramsey.
- Det var väldigt viktigt att resa härifrån med 3 poäng och befästa vårt position i ligan. Vi gjorde det riktigt bra idag. Det är alltid svårt att komma hit och försöka ta poäng. I denna serien är det alltid bra att ta poäng på bortaplan. Vi var väldigt proffsiga i allt vi gjorde idag och vi gjorde vårat jobb, att vinna. Vi höll tätt bakåt och forcerade framåt. Vårt stora mål nu är att vinna varje match som är kvar på denna säsongen. Vi har slagit West Ham och nu Hull, vi har några matcher kvar och jag är övertygad om att vi lyckas knipa fjärdeplatsen.

Arsenal och Hull City kommer mötas igen i den prestigefyllda FA-cup finalen den 17 maj men Ramsey försäkrar att Arsenal inte kommer underskatta dem bara för att de har slagit Hull två gånger i ligan.
- Vi har full pott mot dem i ligan men det får vi glömma så fort matchen är igång. De är ett välorganiserad lag och ganska farliga när det får bollen på kanterna och kan slå in den i straffområdet. Vi är väl medvetna om att vi inte kan räkna in våra tidigare prestationer mot Hull, vi förväntar oss ett väldigt tuff motstånd.