Medlemmar: 8105 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Elneny firar ett av sina sex mål i Arsenaltröjan.

Mohamed Elneny lämnar Arsenal

fre 17 maj 2024 kl 23:59

Kontraktet går ut efter säsongen. Idag meddelade Mohamed Elneny att han kommer lämna Arsenal i sommar. - Vi ses på Emirates Stadium på söndag för att säga hej då, säger mittfältaren.

Mohamed Elneny är den spelare i dagens trupp som varit i klubben längst. Egyptiern kom till The Gunners från Basel i januari 2016. Men i sommar är tiden i Arsenal över.
Kontraktet går ut.
Och idag meddelade Elneny att han kommer att lämna klubben.
- Jag är här idag för att skicka ett meddelande, att säga hej då och tack för allt ni gjort för mig. Er kärlek, er supporter och er vänlighet.

Den centrale mittfältaren har gjort 161 matcher för Arsenal. Sex mål har han mäktat med - flera av dem riktigt snygga distansskott. Under sin tid i klubben har han varit utlånad till turkiska Besiktas.
De senaste säsongerna har 31-åringens speltid varit väldigt begränsad. I år har det bara blivit en start och fem inhopp.
På söndag kommer han, som han säger, tacka alla som är på plats på Emirates Stadium när Arsenal möter Everton i säsongens sista match.
- Jag kommer verkligen sakna er enormt mycket. Ni kommer att vara i mitt hjärta för alltid. Jag ville bara säga hur mycket jag älskar er hur mycket ni betyder för mig. Jag kommer aldrig att glömma hur ni har supportat mig, säger han.