Medlemmar: 5835 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nya biljettregler inför säsongen 2024/2025.

Nya biljettregler säsongen 24/25

tis 25 jun 2024 kl 14:07

Inför säsongen 2024/2025 kommer vi göra en del förändringar i biljettreglerna baserat på vår utvärdering från förra säsongen och de synpunkter, tankar och åsikter som vi fått till oss från er medlemmar.

Från och med denna säsong är medlemskategorierna brons, silver och guld borta och istället sker tilldelningen av biljetter baserat på antal medlemsår. Möjlighet att ansöka om biljetter kommer att öppnas i liknande intervaller som tidigare, men istället för att det baseras på medlemskategori så kommer det vara baserat på hur många år man har varit medlem.

Dessa intervaller kommer vara olika beroende på vilken kategori matchen har, och detta är för att öka möjligheterna för att även nya medlemmar ska kunna få en biljett, något som i princip varit omöjligt de senaste säsongerna. Vissa matcher kommer alltså vara öppna för alla att ansöka oavsett antal medlemsår, medan andra då i gengäld kommer att ha en högre gräns i första skedet.

Fram till att den nya hemsidan är klar kommer all biljettansökan att ske via mejl. Det kommer att finnas info på biljettansökningssidan, men ingen ansökan görs där. Under kommande säsong kommer det också finnas en gräns för hur många biljetter man kan tilldelas under en säsong. Den gränsen är satt till tre biljetter, och som tilldelning räknas att man blivit erbjuden att köpa en biljett, även om man sedan tackar nej.

Detta gör vi för att vi under föregående säsong såg ett mönster där medlemmar sökte till massor av matcher och sedan lämnade tillbaka flera av dem, och utöver att detta skapar ett stort merarbete för Arsenal Sweden är det framför allt inte rättvist mot de medlemmar som bara söker till matcher de verkligen har för avsikt att åka på.

Vi kommer också att i vissa fall ha utdelning av biljetter på plats mot uppvisande av medlemskort och legitimation. Vi vill här också påminna om att det är strikt förbjudet att själv sälja vidare sin biljett eller att låta någon annan än den som har tilldelats biljetten att använda den. Om detta sker och kommer till vår kännedom kommer medlemmen att uteslutas ur föreningen med omedelbar verkan.

Precis som tidigare kommer vi att utvärdera systemet löpande under säsongen.

Se våra fullständiga biljettregler här.