Medlemmar: 5835 st.

Ännu en hållen nolla för William Saliba och hans Frankrike.

Arsenalspelarna i EM: åttondelsfinalerna

tor 4 jul 2024 kl 19:14

I åttondelsfinalerna fick vi se Kai Havertz göra sitt andra mål på straff i mästerskapet och William Saliba stängde igen i mittlåset.

Kai Havertz, Tyskland: I sin 50:e match för landslaget gjorde Kai Havertz 1-0 på straff. Han var sedan nära att göra ett andra mål efter en fin prestation men bollen rullade tätt utanför stolpen. Matchen mot Danmark slutade 2-0.

David Raya, Spanien: Efter mästerskapsdebuten i sista gruppspelsmatchen återfanns David Raya på bänken mot Georgien. En match som spanjorerna vann med 4-1.

Jorginho, Italien: Fick se hela matchen från avbytarbänken, en match som slutade med en 2-0 förlust mot Schweiz och Italien är därmed utslagna.

Bukayo Saka, England: Spelade hela matchen mot Slovakien där England i slutminuten kvitterade och efter förlängningen tog hem segern med 2-1. I andra halvlek fick Bukayo Saka gå ner ett snäpp och spela vänsterback resten av matchen.

Declan Rice, England: Spelade hela matchen mot Slovakien och hade i den 81:a minuten ett fint skott som tog i stolpen.

Aaron Ramsdale, England: Fick se hela vinstmatchen på bänken mot Slovakien.

Leandro Trossard, Belgien: Satt på bänken under hela förlustmatchen mot Frankrike och Belgien är därmed utslagna.

William Saliba, Frankrike: Fanns på planen under hela matchen mot Belgien som Frankrike vann med 1-0 efter ett självmål i 85:e minuten. William Saliba och Frankrike har hållit nollan i tre av fyra matcher hittills i mästerskapet och det enda mål de släppt in var på straff.

Imorgon och på lördag är det dags för kvartsfinalerna. Nedan följer matcherna för våra sex spelare som fortsatt är kvar i mästerskapet.