Medlemmar: 7596 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Merino och Williams på Arsenals radar.

Sillysvepet: Nico Williams in - Smith Rowe ut

ons 17 jul 2024 kl 15:01

Silly season rullar vidare i hög takt. Här kommer en sammanfattning på det senaste nytt i transfervärlden - stort som smått.

Arsenal jagar Nico Williams

Det var många som fick upp ögonen för Nico Williams under EM. Den spanska yttern tog Europa med storm med sin teknik, målfarlighet och speed. Nu ska även Arsenal vara intresserade av en signatur. Williams spelar för närvarande i Athletic Bilbao men ska ha ögonen på sig av fleratlet europeiska storklubbar. Arsenal ska enligt en läcka på X ha ett möte inbokat med 22-åringen för att se om en möjlig övergång finns. Williams har en utköpsklausul på €55m.

Emile Smith Rowe till Fulham?

För ett par dagar sedan kom rapporter om att Fulham ska ha budat £30m för Emile Smith Rowes signatur. Ett bud som Arsenal direkt sa nej till. Nu ryktas att ett nytt bud, med en avsevärd höjning, är på ingång. Även Crystal Palace ska ge sig in jakten om mittfältaren.

Förstärkningar på mittfältet

Arteta vill stärka upp mittfältet ytterligare. Enligt rykten ska det vara tre spelare som ligger på Arsenals radar: Mikel Merino, Martin Zubimendi och Joao Neves. Än finns inga bud eller summor att rapportera kring. Men om mittfältet ska förstärkas innebär det nog ett adjö för Thomas Partey.