Medlemmar: 7675 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer vi få se en flytt för Aaron Ramsdale innan transferfönstret stänger?

Flera klubbar vill plocka in Ramsdale

tis 20 aug 2024 kl 14:36

Aaron Ramsdale kan lämna Arsenal innan transferfönstret stänger. Frågan är bara om det blir på lån - eller en permanent övergång.

Det har varit en hel del transfersurr kring Aaron Ramsdale senaste dygnet. Flera engelska klubbar sägs vara intresserade av att plocka in keepern innan transferfönstret stänger den 30 augusti.
Enligt David Ornstein har Wolves, som Arsenal slog med 2-0 i ligapremiären, gjort en förfrågan om att få låna 26-åringen under säsongen. Man ska då täcka en större del av Ramsdale lön och ha en option på att köpa honom nästa sommar.

Alex Crook på Teamtalk skriver att även Southampton och Nottingham Forest är intresserade av keepern som hamnat bakom David Raya i Arsenal och mest får nöta bänk.
Arsenal ska helst se att klubbar som är intresserade vill köpa loss Ramsdale, som kom till klubben från Sheffield United sommaren 2021.
Om The Gunners ska gå med på att låna ut sin keeper vill han ha en låneavgift på runt £6 miljoner plus att klubben täcker engelsmannens lön, skriver Pete O'Rourke på Footyinsider247.
Arsenal ska vilja ha mellan £30-40 miljoner för att sälja Ramsdale i sommar.

Om Aaron Ramsdale lämnar klubben innan fönstret stänger ska klubben ha en deal redo med Espanyols keeper Joan Garcia, skriver Fabrizio Romano.