Medlemmar: 7675 st.

Stina Blackstenius gjorde comeback efter skada i dagens träningsmöte med Southampton.

Vinst i träningsmöte med Southampton

lör 31 aug 2024 kl 22:47

Arsenal Women mötte på lördagen Southampton på bortaplan i den avslutande träningsmatchen inför att allvaret drar igång till veckan, och det blev vinst med 3-0.

Matchen gick inte att se någonstans och finns i skrivande stund inte heller tillgänglig för att se i efterhand, men enligt rapporter ska Rosa Kafaji ha stått för en fin insats även i den här matchen. Stina Blackstenius fick 20 minuters speltid efter en tids skadefrånvaro, medan Lina Hurtig inte är helt redo för spel ännu efter sitt långa uppehåll.

Målen gjordes av Kyra Cooney-Cross som gjorde 1-0 i den första halvleken samt Laia Codina som satte två mål i den andra halvleken.

Noterbart är också att Emily Fox gjorde comeback efter sen semester pga OS-spel och att Arsenal gjorde hela tolv (!) byten i matchen.

Allvaret börjar på onsdag 20.30 då det är Champions League-kval, då väntar Rangers FC på Meadow Park.

Arsenals lag: Manuela Zinsberger (Lydia Williams, 73), Emily Fox (Laura Wienroither, 46), Leah Williamson (Laia Codina, 46), Katie Reid (Tara Junaid, 87), Katie McCabe (Laila Harbert, 46), Kyra Cooney-Cross (Lia Walti, 46), Kim Little (Kathrine Kuhl, 46), Frida Maanum (Rosa Kafaji, 46), Caitlin Foord (Viv Lia, 46), Alessia Russo (Stina Blackstenius, 46 (Freya Godfrey, 66)), Mariona Caldentey (Michelle Agyemang, 46)