Medlemmar: 8003 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kai Havertz tackar fansen efter 2-0-segern mot Paris Saint-Germain.

Havertz: "Jag älskar den här arenan och jag älskar fansen"

tis 1 okt 2024 kl 23:57

Mål för sjätte matchen i rad på hemmaplan. Kai Havertz trivs verkligen på Emirates Stadium. - Jag älskar den här arenan och jag älskar fansen, säger den tyske anfallaren.

Kai Havertz gjorde sitt 19:e mål för Arsenal när han nickade in 1-0 bakom Gianluigi Donnarumma i PSG-kassen. Därmed har den tyske anfallaren gjort mål i sex raka hemmamatcher för The Gunners.
- Det känns fantastiskt att spela här. Jag älskar den här arenan och jag älskar fansen. Jag är bara så tacksam att få vara här och att få spela med det här laget, säger han efter matchen.

Arsenal slog Paris Saint-Germain med 2-0 och tog tre viktiga poäng i Champions League.
Om matchen som helhet säger Havertz:
- Vi spelade väldigt bra, speciellt i första halvlek. I andra var vi kanske lite för passiva mellan varven, men det var en bra match och ett bra resultat för oss. Bra tre poäng.

Vad tänkte du när Leandro Trossard slog inlägget som du nickade i mål?
- Jag tänkte inte så mycket. Jag såg bollen och gick för det. Jag hade tur som var före målvakten.
Det såg ut som att du gillade den fysiska delen av spelet - är det så?
- Ja, helt klart. Det var ett stort steg för mig. En gång i tiden var jag en spelare som inte alls gillade duellerna, men just nu älskar jag det och jag älskar att hjälpa laget med det.
Du har varit med om att vinna Champions League tidigare. Vad säger den här segern mot ett PSG som var i semifinal förra säsongen om Arsenal?
- Det säger att vi är där. Om vi vinner mot lag som det här så ger det oss en enorm boost. Det var tufft att åka ut mot Bayern förra säsongen, men vi växte upp som lag och har blivit bättre den här säsongen.