Medlemmar: 8059 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Timber i gräset med smärta.

Senaste nytt kring Timbers skada

lör 12 aug 2023 kl 21:13

Jurrien Timber fick bytas ut i 50:e minuten. Nu har Arsenal och Arteta gett en skadeuppdatering på hur läget är med nederländaren.

Jurrien Timber öppnade starkt i sin Premier League-debut på Emirates. Men efter en kollision med Brennan Johnson blev ytterbacken liggandes i gräset och tvingades få läkarhjälp. Efter en tids assistans av läkar-teamet kom dock Timber tillbaka in på plan strax före halvtid. I andra halvlek dröjde det dock inte länge före nästa incident. Timber föll ihop på mittplan utan någon kontakt och fick halta ner i tunneln. Arteta menar dock att det inte var ett felbeslut att starta Timber i andra halvlek.

- Läkarna tittade på honom och de såg inget problem i att spela vidare för honom, det gjorde han själv inte heller, säger Arteta i presskonferensen efter matchen. 

Och fortsätter:

- Direkt i andra halvlek i hans första aktion gjorde han en rörelse och det var lite lustigt. Vi bytte ut honom direkt och nu måste vi undersöka honom och se vad det är.

Zinchenko som normalt har startat på vänsterbacken håller fortfarande på med sin rehab - vilket borde göra att Tierney som var utanför truppen idag får se sin chans igen.